Gouden kracht

Projectleider Bouw beschikbaar

Een flexibele, communicatief vaardige Gouden Kracht die in Groningen woont met veel kennis en relevante werkervaring. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

Hbo Bouwkunde

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Projectleider?

Deze Gouden Kracht is een onafhankelijk, flexibel en klantgericht persoon. Hij houdt ervan om met uitdagende projecten bezig te zijn zodat hij al zijn kennis kan gebruiken. Hij wil graag projectleider zijn waarin hij van A tot Z betrokken is bij de verschillende projecten.

Opleidingen en cursussen van de Projectleider

  • Hbo Omgevingsrecht;
  • Hbo Bouwkunde;
  • Kennis van Revit, Autocad en Arkey;
  • Kennis van o.a. Wabo, Wro, Woningwet, Bouwbesluit, Omgevingswetten en Milieuwetten.

Werkervaring van de Projectleider

Vanaf 1990 is deze Gouden Kracht al werkzaam als projectleider en projectadviseur bij verschillende organisaties. Op dit moment is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij bezig kan zijn met nieuwe, complexe en uitdagende projecten. De afgelopen jaren heeft hij zich dan ook met name verdiept in het omgevingsrecht in de bouw, ruimtelijke ordening, milieu en omgevingswet.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht