Gouden kracht

Medior Werkvoorbereider Bouw beschikbaar

Een communicatief vaardige jongeman met een grote dosis aan vindingrijkheid en kennis van cijfers en statistieken. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Elburg

Max. reistijd

30 minuten

Aantal uur

32 - 40 uur

Opleiding

HBO Built Environment

Ronald Burema

Managing Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Medior Werkvoorbereider Bouw?

Deze Gouden Kracht is een communicatief vaardige jongeman met een grote dosis aan vindingrijkheid en kennis van cijfers en statistieken. Daarnaast beschikt hij over een strategisch denkniveau en is hij iemand die makkelijk ideeën presenteert met overtuigingskracht. Hij is in 2013 langdurig op reis gegaan en heeft voor een lange tijd in het buitenland gewoond. Hij is terug van weggeweest en op zoek naar een functie als werkvoorbereider/calculator.

Opleidingen en cursussen van de Medior Werkvoorbereider Bouw?

  • HBO Built Environment
  • VCA-VOL

Daarnaast kan deze Gouden Kracht overweg met de volgende programma’s: MS Office, MS project planning, SAP software, Docman Database, AutoCAD, StabiCAD, ProVAS en Revit Architecture.

Werkervaring van de Medior Werkvoorbereider Bouw

In 2011 is deze Gouden Kracht zijn carrière begonnen als werkvoorbereider/ project engineer bij zijn eerste werkgever. Hier is hij twee jaar werkzaam geweest en toen vertrokken naar Bangkok. Daar heeft hij zeker niet stilgezeten en heeft diverse banen gehad. Zo is hij een tijd leraar Engels geweest, bedrijfseigenaar van een café en importeur van voedingsmiddelen. In 2018 is hij teruggekeerd en weer aan de slag gegaan bij zijn eerste werkgever als werkvoorbereider.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht