Gouden kracht

Medior Projectontwikkelaar beschikbaar

Een gedreven en betrokken adviseur die goed is in het analyseren van complexe vraagstukken. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Vastgoed & Makelaardij

Ronald Burema

Managing Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Medior Projectontwikkelaar?

Deze Gouden Kracht is na het afronden van zijn opleiding begonnen als Manager Vastgoedexploitatie. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het verhuur en onderhoud van tweehonderd studio’s en appartementen. Hierna is hij aan de slag gegaan als accountmanager vastgoedexploitatie. Helaas door een te kort aan werkvoorraad kon hij daar aan het einde van 2019 niet verder. Samen met een vriend is hij destijds een eigen bedrijf begonnen. Dit loopt redelijk goed, maar dit zou hij eventueel in de avonduren of weekenden ook kunnen doen. Deze Gouden Kracht is op dit moment op zoek naar een functie als project-, plan- of gebiedsontwikkelaar. Hierbij vindt hij het belangrijk om te ontwikkelen vanuit het oogpunt van de eindgebruiker. Dit zou hij willen doen bij een aannemer of bij een partij die gericht is op vastgoedverbetering. Ook staat hij open voor functies op het gebied van vastgoedonderhoud of -verbetering. Denk hierbij aan een functie als inspecteur of coördinator.

Opleidingen en cursussen van de Medior Projectontwikkelaar

  • HBO Vastgoed & Makelaardij, Hanzehogeschool Groningen
  • Minor: Duurzame bedrijfsvoering. Hierbij stond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) centraal waarbij o.a. is ingegaan op de drie P’s: People, Planet & Profit  Specialisatie: Real Estate Finance and Investment. Gedurende deze specialisatie is kennis opgedaan over financiële en beleggingsportfolio theorie met de mogelijkheid om dit toe te passen in een context van directe en indirecte, private en publieke vastgoed maar ook op non real estate assets zoals obligaties en aandelen. Met het toepassen van de moderne portfolio theorie en de capital asset pricing model kan de (systematische) risico van beleggingsportfolio’s geanalyseerd worden waardoor er actief portfolio management uitgevoerd kan worden.
  • HBO ALO Hanzehogeschool Groningen

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht