Gouden kracht

Medior Engineer Offshore beschikbaar

Een sociaal en leergierige electrical engineer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Haren

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

Hogere Zeevaartschool

Ezra Westerbeek

Consultant Industrie

Over de vacature

Wat is het profiel van de Medior Engineer Offshore?

Deze Gouden Kracht heeft de afgelopen 12 jaar in de offshore als engineer gewerkt. Na het behalen van zijn middelbare zeevaart diploma is hij naar Rotterdam gegaan om zijn hogere Zeevaart diploma te behalen. Na het behalen van alle technische vakken, minor Gas techniek en minor vermogen elektronica heeft hij zijn scriptie met succes afgerond. Deze Gouden Kracht heeft in zijn loopbaan op verschillende schepen gewerkt. Hij is begonnen als 3scheepswerktuigkundige en is daarna gegroeid naar 1escheepswerktuigbouwkundige. Hij heeft ontzettend veel technische kennis, is communicatief erg sterk en heeft gemerkt dat hij als 1ewerktuigkundige een goede leidinggevende is. Hij werkt het liefst planmatig en is administratief erg sterk.

Deze Gouden Kracht is echt een mensen mens, die energie haalt uit technische uitdagingen. Hij wil in zijn nieuwe functie graag zijn kennis van techniek, maar ook zijn sturende kwaliteiten, inzetten om tot het beste resultaat te komen.

Opleidingen en cursussen van de Medior Engineer Offshore

  • Hogere Zeevaartschool
  • Minor Gas en Techniek
  • Minor vermogen Elektronica

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht