Gouden kracht

Koopbegeleider Bouw beschikbaar

Een Gouden Kracht die houdt van structuur, ordening en een heldere planning. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Drachten

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Management

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Koopbegeleider Bouw?

Deze Gouden Kracht omschrijft zichzelf als een man die houdt van structuur, ordening en een heldere planning. Omdenken in processen en de juiste prioriteiten stellen. Beslissingen dienen goed onderbouwd te zijn. Dit zijn de juiste eigenschappen die goed passen bij een bewoners-/kopersbegeleider. In het verleden heeft hij altijd bij zijn ouders in de schoenmakerij gewerkt en is uiteindelijk in de bouw gerold. Hier is hij 20 jaar timmerman geweest bij verschillende bouwbedrijven. Daarna is hij doorgegroeid als meewerkend voorman en later als bewonersbegeleider en bouwinspecteur aan de slag gegaan.

Opleidingen en cursussen van de Koopbegeleider Bouw

  • HBO Post Bachelor Management
  • Uitvoerder klein bouw
  • Voortgezette + primaire opleiding timmeren
  • VCA-VOL

Naast deze opleidingen heeft deze Gouden Kracht diverse cursussen gevolgd om goed te kunnen presenteren, leidinggeven en te communiceren.

Werkervaring van de Koopbegeleider Bouw

Als bewonersbegeleider heeft deze Gouden Kracht ervaring met sloop- en nieuwbouwprojecten van 76 bestaande woningen. Hierbij was het de uitdaging om alle bewoners te voorzien in hun wensen voor hun nieuwe woning. De bewoners moesten dezelfde woning terug krijgen (met versterkingen voor aardbevingen) en dit was een mooie uitdaging. Dit is uiteindelijk goed verlopen doordat hij de juiste technieken wist toe te passen en de bewoners volledig wist te ontzorgen. Deze Gouden Kracht is zoekt een baan als bewoners-/kopersbegeleider voor renovatie- en nieuwbouwprojecten op bouwkundig gebied. Hij heeft de ervaring, is commutatief sterk en spreekt de taal van de aannemer die hij perfect weet te vertalen richting bewoners.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht