Gouden kracht

Junior Werkvoorbereider beschikbaar

Een nette, communicatieve Gouden Kracht die pas geleden is afgestudeerd en momenteel werkzaam is als werkvoorbereider. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Assen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Civiele Techniek

Telefoon

E-mail

Over de vacature

Wat is het profiel van de junior werkvoorbereider?

Deze Gouden Kracht is een nette en communicatieve jongeman die net is afgestudeerd. Op dit moment is hij werkzaam als werkvoorbereider in het aardbevingsgebied. Hierbij werkt hij mee met het voorbereider van gebouwen op de aanbestedingsfase. Aangezien hij uitdaging mist in zijn werkzaamheden, is hij op zoek naar een andere uitdaging. Op dit moment schrijft hij voornamelijk rapportages, terwijl hij graag betrokken wil zijn van ontwerp tot uitvoering. Zijn voorkeur gaat uit naar projectmatig werken in een projectteam waar de lijnen kort zijn. Deze Gouden Kracht is betrokken, collegiaal, energiek en flexibel. Ook kan hij zich goed aanpassen, is leergierig en werkt graag samen.

Opleidingen en cursussen van de junior werkvoorbereider

  • HBO Civiele Techniek
  • Minor: constructief ontwerp
  • Minor: aardbevingen en diepe ondergrond
  • VCA-VOL

Daarnaast kan deze Gouden Kracht overweg met de volgende programma’s: AutoCAD, SketchUp, SCIA Engineering (constructieve berekeningen, richting beton) en MS Office.

Werkervaring van de junior werkvoorbereider

Tijdens zijn opleiding heeft deze Gouden Kracht stage gelopen bij een aannemer en gewerkt aan een groot, complex project. Tijdens een andere stageperiode heeft hij ervaring op gedaan met klimaatadaptie en waterkwaliteit. In 2019 is hij werkzaam geweest als werkvoorbereider/planner en momenteel werkt hij als werkvoorbereider/tekenaar.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht