Gouden kracht

Junior Werkvoorbereider/Calculator beschikbaar

Een Gouden Kracht die als werkvoorbereider/calculator een extra bijdrage kan leveren in de bouw betreft verduurzaming, efficiëntie en kostenreductie. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Heerenveen

Max. reistijd

30 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Technische Bedrijfskunde

Pepijn Stoffers

Consultant Industrie

Over de vacature

Wat is het profiel van de Junior Werkvoorbereider/Calculator?

Deze Gouden Kracht zit op dit moment in de afrondende fase van zijn scriptie. Naar verwachting is hij in januari 2021 klaar en wil hij aan de slag in de bouw. Hij heeft de ambitie om uiteindelijk aan de slag te kunnen als projectleider, maar een functie als werkvoorbereider en/of calculator is een mooie beginstap. Tijdens zijn stages heeft hij hier ervaring in opgedaan. Deze Gouden Kracht is helemaal weg van de bouw en erg geïnteresseerd in procesoptimalisatie. Vandaar dat hij destijds de keuze heeft gemaakt om de opleiding Technische Bedrijfskunde te gaan volgen. Daarmee wil hij een extra bijdrage leveren op het vlak van verduurzaming, efficiënte en kostenreductie in de bouw.

Opleidingen en cursussen van de Junior Werkvoorbereider/Calculator

  • HBO Technische Bedrijfskunde
  • MBO Middenkaderfunctionaris Bouw

Daarnaast kan deze Gouden Kracht goed overweg met de volgende programma’s: MS Office, AutoCAD en BOP.

Werkervaring van de Junior Werkvoorbereider/Calculator

Deze Gouden Kracht heeft tijdens zijn studies op het MBO en HBO diverse stages gelopen en relevante ervaring opgedaan. Zo heeft hij kennis opgedaan met tekenwerk als funderingstekeningen, civiele werktekeningen, tekeningen van bestaande woningen. Daarnaast heeft hij ook ervaring opgedaan met kostenberekeningen en het optimaliseren van processen.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht