Gouden kracht

Junior Werkvoorbereider Bouw beschikbaar

Een gedreven en betrokken adviseur die goed is in het analyseren van complexe vraagstukken. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Steenwijk

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

MBO Werkvoorbereider

Ronald Burema

Managing Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Junior Werkvoorbereider Bouw?

Deze Gouden Kracht is een jonge en spontane jongeman. Momenteel is hij werkzaam als werkvoorbereider bij werkgever in de interieurbouw. Als werkvoorbereider is hij verantwoordelijk voor het tekenwerk, inkoop, calculatie en het aansturen van de werkplaats. Hij werkt hier met plezier, maar hij wil toch graag in de bouw werken. Ondanks zijn opleidingsachtergrond heeft hij veel verstand van de bouw, want hij is zijn carrière begonnen als timmerman. Hier heeft hij veel nieuwbouw woningen en aanbouwen gebouwd. Ook tijdens zijn opleiding tot timmerman heeft hij veel kennis opgedaan van bouwmaterialen. In zijn vrije tijd is hij momenteel druk bezig om zijn reeds aangekochte woning te strippen en volledig te renoveren. Deze Gouden Kracht is op zoek naar een rol als werkvoorbereider en staat open om zich verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Opleidingen en cursussen van de Junior Werkvoorbereider Bouw

  • Werkvoorbereider Meubelindustrie en (scheeps)interieurbouw Mbo 4
  • Timmerman Mbo 3
  • VCA Basis
  • Heftruck Cursus

Werkervaring van de Junior Werkvoorbereider Bouw

Deze Gouden Kracht is in 2016 gestart als timmerman en in 2017 is hij aan de slag gegaan als werkvoorbereider in de interieurbouw.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht