Gouden kracht

Junior Ontwerpster Bouw beschikbaar

Een gedreven en flexibele ontwerper die waarde wil toevoegen bij een ontwikkelde aannemer, bouwmanagement of ingenieursbureau. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Assen

Max. reistijd

Bereid te verhuizen

Aantal uur

40 uur

Opleiding

WO Architecture

Ronald Burema

Managing Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Junior Ontwerpster Bouw?

Deze Gouden Kracht is een gedreven en flexibele ontwerpster met ervaring binnen diverse ontwerpopgaven. Ze heeft interesse in het oplossen van vraagstukken met een geïntegreerd ontwerp en goede publieke ruimten. Daarbij vindt ze duurzaamheid erg belangrijk. Momenteel is ze op zoek naar een plek waar zij een goede aanvulling in het team kan zijn als junior ontwerpster. Maar ze staat ook open voor andere rollen vanwege haar dubbele opleidingsachtergrond. Deze Gouden Kracht wil graag waarde toevoegen binnen een ontwikkelende aannemer, bouwmanagement of ingenieursbureau.

Opleidingen en cursussen van de junior ontwerpster bouw

 • BEP Architectuur (beroepservaringsperiode)
 • Master Architecture TU Delft
 • HBO Bouwkunde
 • VCA-VOL

Daarnaast heeft deze Gouden Kracht diverse cursussen gevolgd:

 • Succesvolle gespreksvoering
 • Projectontwikkeling voor architecten
 • Honorarium berekenen
 • Summerschool Revit

Ze kan goed overweg met de volgende programma’s: AutoCAD, Revit, Sketchup, Vectorworks, Artlantis, Photoshop, Indesign en Illustrator.

Werkervaring van de junior ontwerpster bouw

Sinds 2017 is deze Gouden Kracht werkzaam als ontwerpster. Ze ontwerpt voornamelijk uitbreidingen en herbestemmingen. Daarnaast stelt ze onderhoud- en schade tekeningen op, en voert ze duurzaamheidsonderzoeken uit. Ook is ze een halfjaar werkzaam geweest als projectvoorbereider. Daarvoor heeft ze diverse bijbanen gehad.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

 • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
 • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
 • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
 • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
 • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
 • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht