Gouden kracht

Junior Bouwkundig Tekenaar beschikbaar

Een Gouden Kracht die anderhalf jaar ervaring heeft opgedaan met het tekenen in Revit en op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

15 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

MBO Middenkaderfunctionaris Bouw

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Junior Bouwkundig Tekenaar?

Deze Gouden Kracht studeert op dit moment voor Middenkaderfunctionaris Bouw aan het NCOI. Hij verwacht hier eind 2021 klaar mee te zijn en aan de slag te kunnen als bouwkundig tekenaar. Inmiddels heeft hij ruim anderhalf jaar ervaring als tekenaar door zijn stage wat nu zijn werk is. Hier heeft hij veel ervaring opgedaan met het tekenen in Revit. Op dit moment is deze Gouden Kracht op zoek naar een functie als bouwkundig tekenaar in de stad Groningen.

Opleidingen en cursussen van de Junior Bouwkundig Tekenaar

  • Middenkaderfunctionaris bouw MBO4 (diploma eind 2021 verwacht)
  • Koks opleiding
  • 1 jaar Multimedia en Design

Werkervaring van de Junior Bouwkundig Tekenaar

Deze Gouden Kracht heeft in 2015 besloten om te starten met de koksopleiding en heeft bij diverse werkgevers als kok gewerkt. In 2019 heeft hij besloten om het roer om te gooien en te starten met de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw. Naast zijn opleiding werkt hij als bouwkundig tekenaar met het programma Revit, bij een bouwkundig ingenieursbureau.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht