Gouden kracht

Constructeur beschikbaar

Een hardwerkende Gouden Kracht met ruim vier jaar ervaring op het gebied van constructie en field engineering. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Civl Engineering

Wouter Reitsma

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Constructeur?

Deze Gouden Kracht is een hardwerkende man met 4 jaar gecombineerde ervaring op het gebied van constructie en field engineering (civiel). Ervaring met kleine en grote civiele projecten. Uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden. Multitalent, open en leergierig en in staat om snel en efficiënt te leren. Uitstekende communicatieve vaardigheden, waaronder spreken in het openbaar, stakeholder- / aandeelhoudersbeheer en technische kennisoverdracht van kantoor naar locatie.  Omdat de werkzaamheden bij het bedrijf waar hij momenteel zit afnemen is hij op zoek naar nieuwe opdrachtgever.

Opleidingen en cursussen van de Constructeur

  • HBO Civil Engineering
  • Ontwerp van aardbevingsbestendige constructies
  • Technische diploma in civiele techniektechnologie
  • VCA-VOL

Werkervaring van de Calculator / Werkvoorbereider Bouw

Deze Gouden Kracht heeft veel ervaring met verschillende methoden voor het bestrijden van aardbevingen (antivibratie, seismologie, pathologie / rampenprotocol / herstel- / hulpnormen en praktijken). Diverse Mech & Civil kwaliteitscontrole en analyse inzicht (codes en normen). Bouwadministratie, werftoezicht en bouwveiligheidsnormen / -methoden schaarliftapparatuur.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht