Gouden kracht

Civiel Ontwerpster beschikbaar

Een nette, communicatief vaardige Gouden Kracht die sinds kort in Groningen woont en veel kennis heeft van diverse Autocad programma's. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

30 minuten

Aantal uur

32 - 40 uur

Opleiding

HBO Civiele Techniek

Marco de Jong

Consultant Infra

Over de vacature

Wat is het profiel van de Civiel Ontwerpster?

Deze Gouden Kracht is een jonge dame die sinds kort woonachtig is in Groningen. In Griekenland heeft zij, na het behalen van haar HBO Civiele Techniek, een master gevolgd richting aardbevingsbestendig bouwen, constructies en ontwerp. Zij heeft van jongs af aan interesse gehad in gebouwen, tunnels en bruggen. Dit is vervolgens tot uiting gekomen in het ontwerpen en tekenen van infrastructurele projecten. De afgelopen twee jaar heeft zij ervaring opgedaan bij een civieltechnisch ingenieursbureau in Duitsland. Hier heeft zij veel kennis opgedaan op het gebied van BIM en Revit.

Opleidingen en cursussen van de Civiel Ontwerpster

 • HBO Civiele Techniek
 • WO Earthquake
  Engineering and Seismic Design of
  Structures

Daarnaast kan deze Gouden Kracht overweg met de volgende programma’s: AutoCAD, Revit, BIM, Soficad, Dynamo, Archicad, Rhinoceros 3D, Civil 3D.

Werkervaring van de Civiel Ontwerpster

Na het behalen van haar Masterdiploma is deze Gouden Kracht aan de slag gegaan als Civil Engineer in Griekenland. Zij heeft zich hier voornamelijk beziggehouden met het tekenen van wapenings- en bekistingsplannen voor beton en staal structuren in Autocad. Daarbij nam zij ook deel aan het 2d en 3d-ontwerpproces van staal- en betonconstructies.  Later in 2017 is zij verhuisd naar Zwitserland.  Hier heeft zij bij een ingenieursbureau in de functie van BIM Modelleur 3D modellen ontworpen in ArchiCAD. Vanaf 2018 tot en met 2020 heeft zij als Civil Engineer bij een ingenieursbureau in München gewerkt. Hier was zij verantwoordelijk voor het maken van 3d-brugconstructiemodellen in Revit. Daarnaast droeg zij bij aan de ontwikkeling van de Revit-bibliotheek en was zij verantwoordelijk voor het maken van plannen en detail tekeningen van tunnels en brugconstructies. Naast een goede beheersing van de Engelse taal, spreekt zij ook Duits en Grieks.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

 • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
 • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
 • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
 • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
 • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
 • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht