Gouden kracht

Calculator / Werkvoorbereider Bouw beschikbaar

Een nette, communicatief vaardige Gouden Kracht die sinds kort in Groningen woont en veel kennis heeft van diverse Autocad programma's. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Bouwkunde

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Calculator / Werkvoorbereider Bouw?

Deze Gouden Kracht is flexibele teamspeler die rekening houdt met de wensen van de klant. Hij is communicatief zeer vaardig, cijfermatig en analytisch sterk, stressbestendig en resultaatgericht. Op dit moment is hij werkzaam als adviseur schade-expertise en op zoek naar een nieuwe uitdaging als calculator en/of werkvoorbereider. Deze Gouden Kracht is zich altijd blijven ontwikkelen door het volgen van verschillende cursussen. Zo is hij op dit moment bezich met een korte cursus HBO Bouwprojectmanagement.

Opleidingen en cursussen van de Calculator/Werkvoorbereider Bouw

 • HBO Bouwprojectmanagement (nog bezig)
 • HBO Bouwkunde
 • MBO Bouwkunde
 • Bedrijfstechniek bouwbedrijf (burgerlijke en utiliteitsbouw) bij Bouwend Nederland
 • Vakdiploma aannemer (burgerlijke en utiliteitsbouw) bij Bouwend Nederland
 • Asbestdesdkundige G (SC-570)
 • Ambtenaar Bouw en Woningtoezicht 1 (ABW1)

Naast deze opleidingen is deze Gouden Kracht in het bezit van een breed scala aan cursussen die gerelateerd zijn aan de burgerlijke- en utiliteitsbouw.

Werkervaring van de Calculator / Werkvoorbereider Bouw

In 2007 is deze Gouden Kracht begonnen als bouw inspecteur en asbestdeskundige. Zijn werkzaamheden bestonden destijds voornamelijk uit bouwinspecties, bouwtoezicht en handhaving van wet- en regelgeving. Sinds 2019 is hij werkzaam als adviseur schade-expertise. Hier is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren en regie van het schade opnameproces, kwaliteitsborging en de afstemming en coördinatie met externe partijen.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

 • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
 • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
 • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
 • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
 • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
 • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht