Gouden kracht

Adviseur Huisvesting beschikbaar

Een nette, communicatief vaardige Gouden Kracht die in Groningen woont met veel kennis en relevante werkervaring. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

Hbo planologie

Tjeerd van der Veen

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Adviseur Huisvesting?

Deze Gouden Kracht is een echte teamplayer. Ze is communicatief erg vaardig en op zoek naar een organisatie waarin ze samen met collega’s kan sparren en samenwerken voor het beste resultaat. Op dit moment is zij werkzaam in de rol van adviseur vastgoed en op zoek naar een nieuwe uitdaging als bewonersbegeleider of adviseur huisvesting.

Opleidingen en cursussen van de Adviseur Huisvesting

  • Wo planologie;
  • Hbo planologie.

Werkervaring van de Adviseur Huisvesting

In 2013 is deze Gouden Kracht begonnen als project assistent. Hierbij was zij vooral verantwoordelijk voor het opstellen van de adviesrapporten. Daarna is zij aan het werk gegaan als beleidsmedewerker. Hierbij bestonden haar taken vooral uit het uitvoeren van belangstellingsonderzoeken in de woningmarkt. Tegenwoordig is zij werkzaam als adviseur huisvesting. Hierbij houdt zij zich vooral bezig met het opstellen van huisvestingsvisies, huisvestingsplannen, programma van eisen en het uitvoeren van haalbaarheidsstudies.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

  • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
  • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
  • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
  • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
  • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
  • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht