Gouden kracht

Adviseur beschikbaar

Een gedreven en betrokken adviseur die goed is in het analyseren van complexe vraagstukken. Lees hier meer over deze Gouden Kracht of neem gelijk contact met ons op!

Vragen over deze kracht?

Woonplaats

Groningen

Max. reistijd

45 minuten

Aantal uur

40 uur

Opleiding

HBO Vastgoedkunde

Gerard Achtien

Consultant Bouw

Over de vacature

Wat is het profiel van de Adviseur?

Deze Gouden Kracht werkt graag bij organisaties die zich richten op de kwaliteit van de leefomgeving. Met name thema’s rond energie, bewonersparticipatie, vastgoed, innovatie, Geo-ICT, wonen, zorg, krimp, duurzaamheid en ruimtelijke ordening hebben mijn belangstelling. In Noord-Nederland affiniteit met het aardbevingsdossier, energietransitie, maatschappelijk vastgoed, innovatie, vitaliteit en integrale gebiedsontwikkeling. Zijn sterke eigenschappen:

 • Inlevingsvermogen en integer handelen
 • Gedreven en betrokkenheid, analyseren complexe vraagstukken
 • Consciëntieus en pro-actief

Opleidingen en cursussen van de Adviseur

 • Master Vastgoedkunde
 • Masterthesis Vastgoedkunde: `Collectief particulier opdrachtgeverschap; een instrument om de sociale cohesie in de buurt te versterken?’
 • Bachelor Sociaal Geografie en Planologie

Naast deze opleidingen is deze Gouden Kracht in het bezit van kennis van Acces, Word, Excel, Powerpoint, SPSS, Statistiek, Arcgis, Cyclomedia. Ook is hij lid van diverse commissies en besturen geweest, en heeft hij veel vrijwilligerswerk uitgevoerd.

Werkervaring van de Adviseur

Deze Gouden Kracht is in 2008 gestart als assistent teamleider bij een gemeente. Snel daarna kwam hij bij het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit terecht als projectmedewerker. Daarna heeft hij functies in diverse rollen bekleed als project medewerker, adviseur en concept ontwikkelaar.

Werkwijze Or-Quest

Bij Or-Quest werken we vanuit een zogeheten detavast constructie. Dit houdt in dat onze Gouden Krachten het eerste jaar van hun dienstverband bij ons in dienst zijn en daarna kosteloos in dienst mogen treden bij de opdrachtgever. Als opdrachtgever betaal je slechts een uurtarief en kun je de samenwerking ieder moment stopzetten. Bij Or-Quest verzorgen wij tijdens de detacheringsperiode alle arbeidsgerelateerde zaken en voorzieningen.

Voordelen van detachering

 • De mogelijkheid om een kandidaat voor een langere periode te beoordelen, eigenlijk een verlengde proefperiode;
 • Geen hoge kosten voor een eigen werving- en selectieproces, dus een betere risicospreiding;
 • Meer flexibiliteit door de mogelijkheid om de samenwerking ieder moment te beëindigen;
 • Gouden Krachten beschikken over een opleidingsbudget bij Or-Quest en krijgen hierdoor de mogelijkheid zich te ontwikkelen;
 • Tevens bieden we ontwikkelingsmogelijkheden aan in onze Or-Quest Academy;
 • Het kosteloos overnemen van een Gouden Kracht na de detacheringsperiode.

Verstuur je vacature

Op zoek naar Gouden Krachten in de bouw, infra of industrie? Bij Or-Quest spreken wij dagelijks professionals die waarde toevoegen in deze sectoren, maar toe zijn aan een nieuwe uitdaging of de juiste werkplek nog niet hebben gevonden. Wij verbinden ze graag aan jouw organisatie, zodat zij hun talenten kunnen inzetten en de organisatie verder helpen. Lees hier meer over over onze werkwijze of verstuur direct je vacature.

 

Ik heb interesse in deze gouden kracht

Stel een vraag over deze kracht