Engineer vacatures

Een Engineer maakt technische tekeningen. Het beroep is aanwezig bij veel soorten technische bedrijven en varieert hierdoor sterk per sector. Ieder bedrijf dat ontwerpen maakt heeft engineers in dienst. Dit varieert van bedrijven in de bouw tot in de civiele techniek. Dit betekent dat er altijd veel engineer vacatures zijn!

In deze functie werkt de engineer naar aanleiding van richtlijnen een idee uit tot een ontwerp. Daarbij biedt hij of zij vaak ook technische hulp tijdens het productieproces en is hierbij verantwoordelijk voor verbeter voorstellen. In veel gevallen gaat een Engineer aan de slag met een ontwerp van een architect. Hierbij is hij of zij verantwoordelijk voor het uittekenen van de kleinschalige constructies binnen gebouwen. In samenwerking met specialistische tekenaars wordt er een voorlopig ontwerp van het project ontwikkeld. Dit wordt omgezet naar een uitvoeringsontwerp.

Ben jij de geschikte persoon voor een rol als engineer? Kijk dan tussen onderstaande Engineer vacatures! Ben je op zoek naar een andere functie? Bekijk dan al onze vacatures!