De kern van Or-Quest

team

Wij verbinden Gouden Krachten aan opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Zo helpen wij Gouden Krachten zichzelf te ontwikkelen en creëren we de capaciteit om te anticiperen op de kennisvragen uit de markt. Dit doen wij door jou op te nemen in de familie, jouw wensen centraal te stellen en onze vindingrijkheid te gebruiken in de zoektocht naar de juiste werkplek. Omdat wij geloven dat je het meest gelukkig bent als je op het werk je talenten kunt inzetten en waarde kunt toevoegen.

Σ Onze missie

Door de talenten van onze Gouden Krachten te ontwikkelen voegen wij waarde toe aan de sectoren bouw, infra en industrie.

Σ Onze visie

Ons gedreven team is continue op zoek naar de perfecte uitdaging die leidt tot werkgeluk bij onze Gouden Krachten.

Wat maakt ons uniek?

Σ Vindingrijk

Wij halen alle creatieve ideeën uit de kast om de juiste werkplek te vinden voor jouw werkgeluk.

Σ Bloedfanatiek

Door door te gaan waar anderen stoppen, en omdat wij altijd willen winnen, vinden wij dé juiste werkplek voor jou. Kan het niet zoals het moet, dan moet het zoals het kan.

Σ Aandachtig

Denken vanuit jouw belangen, dat is belangrijk voor ons. Jou helpen aan de juiste werkplek, zodat je kan doen waar je goed in bent. En waar wij natuurlijk goed in zijn.

Sustainable Development Goals

goals

Σ Kwaliteitsonderwijs

Or-Quest besteedt veel tijd aan ontwikkeling en opleidingen van haar Gouden Krachten. Niet alleen zodat zij meer voldoening uit hun werk halen, maar ook om de branche nog sterker te maken.

Σ Eerlijk werk en economische groei

Door Gouden Krachten een kans te geven én hen op de juiste plek neer te zetten stimuleert Or-Quest eerlijk werk en realiseert zij daarmee economische groei omdat de juiste persoon op de goede plek zit.

Σ Industrie, innovatie en infrastructuur

Or-Quest draagt bij aan de ontwikkeling, innovatie en verbetering van de branches bouw, infra en industrie door de kennis en talent van de Gouden Krachten in te zetten.

 

Sluit je aan bij ons team!

Ben jij een echte matchmaker? Stem je vraag en aanbod feilloos op elkaar af? Of ben je goed met geld en voel jij je altijd verantwoordelijk? Wij zijn vaak op zoek naar collega’s voor functies als consultant of recruiter, maar natuurlijk ook naar medewerkers voor onze backoffice. Wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team? Bekijk dan onderstaande vacatures en wie weet tot snel! Zit er geen vacature voor je tussen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Σ Consultant

Σ Managing Consultant