cv Check

Alle werkgevers willen een cv zien waaruit blijkt dat jij dé geschikte kandidaat bent. Een goed cv is letterlijk je entreeticket om binnen te komen. Zo besluiten werkgevers vaak al binnen 20 seconden om je uit te nodigen voor een gesprek. Een eerste indruk is dus snel gemaakt. Daarom is het van belang dat je de juiste informatie op je cv zet en je meest recente werkervaring. Wij geven je graag alvast een paar tips om ervoor te zorgen dat je cv up to date is.

Laat Or-Quest je cv checken

Alle benodigde informatie op je cv, maar wil je hem extra laten opvallen? Lees hier hoe je dat kunt doen en zorg ervoor dat je extra opvalt bij werkgevers in de bouw, infra en/of industrie. Meer tips nodig? Het team van Or-Quest staat voor je klaar!

 

CV Check

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 2 MB.
    toegestane bestanden .doc, .docx, .pdf (max. 2mb)

 

 

Ben jij een match?

Interesse in een bepaalde vacature, maar weet jij niet of dit de juiste werkplek is voor jou? Bij Or-Quest brengen wij dagelijks Gouden Krachten in verbinding met opdrachtgevers in de bouw, infra en industrie. Wij weten als geen ander wat er speelt in de markt en waar onze opdrachtgevers vraag naar hebben. Je kunt daarom bovenstaand formulier ook gebruiken om ons aan het werk te zetten. Wij garanderen je dat we de geschikte baan voor je zoeken!