Direct een vast contract bij Or-Quest

Bij Or-Quest zetten wij ons constant in om voor jou de best passende uitdaging te vinden. Daarnaast zorgen we altijd voor de beste arbeidsvoorwaarden voor onze Gouden Krachten. Zo werken wij nu naast onze huidige deta-vast constructie aan een nieuwe vorm van detachering. Hierbij is flexibiliteit in projecten maar juist meer stabiliteit in jouw arbeidsvoorwaarden van belang. Benieuwd naar de voordelen hiervan? Lees dan snel verder.

1. Werkervaring

Weet jij niet precies welke richting je op wilt? Of wil je een kijkje nemen in meerdere keukens? Dan is een vast contract precies wat voor jou. Want bij Or-Quest kun je bij verschillende opdrachtgevers werken en in een korte periode veel werkervaring opdoen. Ook leer je veel nieuwe mensen kennen waardoor je snel je netwerk kunt uitbreiden. Een vast inkomen is bij projectmatig werken gegarandeerd door de goede arbeidsvoorwaarden bij Or-Quest.

2. Ontwikkeling

Door je ervaring bij verschillende werkgevers of projecten kun jij je snel ontwikkelen. Maar dat niet alleen. Zo bieden wij jou ook trainingen aan zodat jij je altijd blijft leren en zo altijd op de hoogte bent van de trends en ontwikkelingen in de markt.

3. Netwerk

De dagelijkse werkzaamheden van een detacheringsbureau is het werven van medewerkers voor bedrijven. Vaak voor een groot aantal opdrachtgevers. Hierdoor beschikken wij over een groot netwerk en een ruim aanbod aan vacatures. Handig voor jou als werknemer, want dan hoef je zelf niet de ellenlange zoektocht uit te voeren om de juiste werkplek te vinden. Bij Or-Quest willen we jouw talenten optimaal benutten en ontwikkelen, en doen we er alles aan om jou werkgeluk te laten ervaren bij de juiste werkgever.

4. Arbeidsvoorwaarden

Met deze manier van detacheren kom jij direct bij ons op vast contract waardoor jij alle zekerheid hiervan ervaart. Zo ben jij altijd voorzien van een vast inkomen, doorbetaling bij ziekte en altijd verzekert van een passende baan.

Enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande voordelen? Neem dan direct contact met ons op zodat we samen naar een passende baan voor jou kunnen kijken!