Bereikbaarheid Or-Quest omtrent coronavirus

Velen hebben waarschijnlijk de toespraak van Mark Rutte gehoord afgelopen maandag betreft de corona-maatregelen. Hierin werd duidelijk wat het doel van de overheid is: het coronavirus ‘maximaal controleren’ en ‘beheerst laten verspreiden’ over de bevolking. Daarnaast zei Rutte: “De realiteit is dat de coronavirus onder ons is en onder ons zal blijven. De realiteit is ook dat de komende tijd een groot deel van de Nederlandse bevolking met het virus besmet zal raken.” Volgens de premier kan het maanden of zelfs langer duren om groepsimmuniteit op te bouwen. Lees hier meer over Rutte zijn toespraak.

coronavirus

In deze onzekere tijd is één ding zeker, het virus zal een grote impact hebben op de bevolking en de economie. Het zal niet alleen een zware tijd worden voor de getroffene van het virus, maar ook voor vele ondernemers. Bij Or-Quest hebben wij onze dienstverlening dan ook aangepast conform de corona-maatregelen. Iedereen bij Or-Quest werkt thuis, maar ook op die manier kunnen wij Gouden Krachten helpen bij het vinden van de juiste werkplek en opdrachtgevers helpen bij hun zoektocht naar Gouden Krachten. Wij leggen je graag uit welke maatregelen wij hebben getroffen.

Kennismakingsgesprekken

Kennismakingsgesprekken met nieuwe Gouden Krachten gaan gewoon door, maar niet face-to-face. In overleg stemmen we af of dit telefonisch zal zijn, via een videocall of via Skype. Als je nog geen Skype op je computer hebt, helpen we je graag met het installeren, dit telefonisch natuurlijk.

Sollicitatiegesprekken

Sollicitatiegesprekken vinden bij voorkeur plaats via Skype of een videocall. Bij wederzijds goedvinden van opdrachtgever en Gouden Kracht, kan het gesprek face-to-face plaatsvinden. Hierbij gelden onderstaande maatregelen, in ieder geval tot 31 maart. In afwachting van verdere berichtgeving kan het zijn dat deze maatregelen voor een langere periode worden getroffen.  Op dit moment is het nog onduidelijk of de maatregelen worden opgeschort, verminderd of op gelijke voet doorgaan.

  • Je blijft thuis bij klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts;
  • Schud elkaars handen niet;
  • Was je handen regelmatig en minimaal 20 seconden;
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoeken.

Bereikbaarheid

Or-Quest is komende weken net zo goed bereikbaar als anders. Je kunt ons kantoor of je contactpersoon bij Or-Quest bereiken via de mail of telefonisch. We zijn niet aanwezig op kantoor, maar ook ons algemeen nummer is bereikbaar. Voor algemene vragen kun je terecht bij je contactpersoon van Or-Quest. Voor zaken betreft de administratie of verloning kun je mailen naar administratie@or-quest.nl of bellen naar 0512 246 011. Dit geldt voor zowel voor onze Gouden Krachten als opdrachtgevers. Wij willen je graag verzoeken om bij minder urgente zaken een e-mail te sturen.

Sollicitaties

Je sollicitatie wordt, net als anders, binnen 72 uur behandeld. Er zal telefonisch of per mail contact met je worden gelegd om vervolgens een videocall of Skype gesprek in te plannen. Bekijk hier de vacatures binnen de bouw, infra en industrie

Trainingen en events

Trainingen en events die gepland staan bij Or-Quest gaan niet door tot en met maandag 6 april. In afwachting van verdere berichtgeving kan het zijn dat deze maatregelen voor een langere periode worden getroffen. Het is op dit moment nog onduidelijk of de maatregelen worden opgeschort, verminderd of op gelijke voet doorgaan.

We hopen je graag snel weer op ons kantoor te ontmoeten. Voor nu, zoals Mark Rutte het ook zo mooi zei, blijft alert, volg de aanwijzingen van de overheid op en let een beetje op elkaar. Samen komen we deze periode te boven!