Maak kennis met Annamarie, Consultant Industrie

Ze houdt van feestjes vieren met vrienden, lekker eten met familie en heel veel gezelligheid. Maak kennis met Annamarie Sieling, Consultant Industrie in Drachten. In oktober is Annamarie gestart en ze voelt zich al helemaal thuis. Dat kan ook bijna niet anders aangezien iedereen bij Or-Quest van gezelligheid houdt.

consultant industrie

Geen seconde spijt

Annamarie: “Eigenlijk was ik helemaal niet op zoek naar een andere baan. Via een voormalig leidinggevende van mij werd ik getipt bij Or-Quest. Er was gelijk sprake van een klik en ik heb toen besloten om de uitdaging aan te gaan. Hier heb ik nog geen seconde spijt van gehad! Als consultant heb ik intensief contact met de kandidaten en vind ik het mooi om te zien dat zij vanuit intrinsieke motivatie op zoek zijn naar een baan die bij ze past. Daar wil ik ze graag bij helpen.”

De perfecte match

“Omdat ik ook veel contact heb met de opdrachtgevers en wij gezamenlijk de scope bepalen ben ik in staat om de perfecte match te maken. Dit niet alleen op basis van de gevraagde kwalificaties, maar ook op basis van de geldende bedrijfscultuur en de persoonlijkheid van de kandidaat. Ik geloof dat iemand pas echt het beste uit zichzelf kan halen wanneer diegene in een omgeving zit dat het beste in hem of haar naar boven haalt.”

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en ben jij een echte matchmaker? Stem je vraag en aanbod feilloos op elkaar af? Wij zijn regelmatig op zoek naar consultants. Wie weet word jij net als Annamarie Consultant Industrie!

Bekijk onze vacatures