Or-Quest Academy - Online training 'Creatief en innovatief denken'

Bijna iedere organisatie is op zoek naar innovatieve, creatieve en ondernemende medewerkers. Mensen die ‘out of the box’ kunnen en durven denken. Maar hoe kom je los van vastgeroeste denkbeelden? Tijdens deze training van FIRM maak je kennis met de kracht van je creativiteit en leer je buiten de gebaande paden te denken. Bovendien leer je wat nodig is om een vernieuwend idee succesvol toe te passen. Een training die je uitdaagt om anders te kijken.

Inhoud van de training

Na afloop van deze praktijkgerichte training heb je geleerd ‘out of the box’ te denken en kansen te zien waar anderen moeilijkheden ervaren. Je bent je bewust van patronen (oude denkwijzen) die je creatieve proces belemmeren, waardoor de creativiteit stagneert. Je kunt je denkproces vormgeven in ingewikkelde en minder ingewikkelde vraagstukken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Binnen kaders werken, buiten kaders denken;
  • creativiteit;
  • innovatie;
  • argumenteren & overtuigen;
  • overtuigend presenteren

Na deze training ben je beter in staat om tot innovatieve en creatieve oplossingen in je werk te komen.

Voor wie is deze training?

De training ‘Creatief en innovatief denken’ is bedoeld voor Gouden Krachten die in hun werk graag innovatieve en creatieve ideeën willen toepassen. Ben jij nog geen Gouden Kracht? Maar wil jij wel graag deze training volgen? Dat kan tegen een kleine vergoeding. Neem dan contact op met je contactpersoon bij Or-Quest.

Programma

Donderdag 16 september ontvangen kun je de training online volgen.

18:00 – 18:10 Ontvangst
18:10 – 21:00 Training door FIRM

 

Aanmelden Training 'Creatief en innovatief denken'