Or-Quest Academy - Online Workshop Inventor

Altijd al willen leren ontwerpen en tekenen met Inventor? Dan is dit je kans! Tijdens deze workshop leert Cadix je de basisvaardigheden van Inventor voor het ontwerpen van producten. Dit betreft een online workshop die je kunt volgen vanuit huis, je hebt alleen een laptop nodig.

Inhoud van de online workshop

Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig van Inventor. Je eigen vakkennis is voldoende voor deze workshop . Tijdens de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Het aanmaken van een projecten;
  • Hoe je een onderdeel dient te maken;
  • Het samenvoegen van onderdelen;
  • Het maken van tekeningen.

Na afloop van deze workshop ken je de basis van Inventor en kun je dit toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie is deze online workshop?

De workshop is bedoeld voor Gouden Krachten die de basis van Inventor willen leren. Ken jij als Gouden Kracht de basis van Inventor al en wil je een stapje verder? Vraag dan je contactpersoon bij Or-Quest naar de mogelijkheden. Ben jij nog geen Gouden Kracht en wil je toch deze training volgen? Dat kan tegen een kleine vergoeding. Neem hiervoor contact op met je contactpersoon bij Or-Quest.

Programma

Donderdag 3 december vanaf 18:00 uur @ je eigen huis! Voor aanvang van de workshop ontvang je een link met alle informatie die je nodig hebt om deze training te kunnen volgen.

18:00 – 18:10 Online ontvangst en uitleg over de Virtual Classroom
18.10 – 21:00 Online workshop door Cadix

Aanmelden online workshop Inventor