Or-Quest Academy - Workshop Lean

Wil jij je verdiepen in Lean management? Dan is deze workshop perfect voor jou! Deze workshop is uitermate geschikt als je je wilt verdiepen in de basis van Lean (de Yellow Belt). En dat allemaal onder leiding van Gerrit van Eijk, die alles van Lean weet.

Inhoud van de workshop

Tijdens deze workshop worden alle basisbegrippen uit Lean management behandeld. In een kort tijdsbestek  leer je over alle basisprincipes van Lean en maak je kennis met de meest gebruikte instrumenten. Alle bekende Lean-termen komen aan bod, denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

 

  • De betekenis van Lean Management;
  • Vijf principes van Lean (Womack & Jones);
  • De 8 verspillingen van Lean;
  • Het maken van een Value Stream Mapping;
  • Maak je kennis met instrumenten als A3, Kaizen en 5S.

Daarnaast leer je tijdens deze workshop hoe je zelfstandig verbeteringen uit kunt voeren in je dagelijkse werkzaamheden door Lean management toe te passen. En na afloop ben je in staat om deel te nemen aan een Lean project!

Voor wie is deze workshop?

De Lean workshop is bedoeld voor Gouden Krachten die de basis van Lean willen leren (de Yellow Belt). Ken jij als Gouden Kracht de basis van Lean al en wil je een stapje verder? Vraag Wendy van Ijs dan naar de mogelijkheden voor de Green Belt training.

Programma

Donderdag 20 februari ontvangen wij jou graag vanaf 16:45 uur op ons kantoor in Drachten.

16:45 – 17:00: Ontvangst
17.00 – 18.00: Workshop deel 1 door Gerrit van Eijk
18.00 – 18.30: Warme maaltijd
18.30 – 19.30: Workshop deel 2 door Gerrit van Eijk
19:30 – 20:00: Netwerkborrel

Aanmelden Workshop Lean