10-jarig jubileum van Or-Quest

Bij Or-Quest houden we wel van een feestje en grijpen wij elk bijzonder moment aan om te vieren. Van het vieren van het vinden van de juiste werkplek voor een Gouden Kracht, tot aan de jaarlijkse Kerstbomenborrel. Maar dit jaar in het bijzonder: ons 10-jarig jubileum feest! Vrijdag 19 juni kunnen we Beachclub Kaap Hoorn op stelten zetten van 17:00 uur tot 23:00 uur.

Een feest voor jong en oud. Voor alle Gouden Krachten, ook al ben je niet meer in dienst bij Or-Quest. Voor alle opdrachtgevers en andere relaties van Or-Quest. En voor alle huidige en oud-werknemers van Or-Quest. Een feest waar wij zeer naar uitkijken, dus reserveer deze datum alvast in je agenda.

jubileum

 

Programma

17:00 – 18:00 Ontvangst bij Beachclub Kaap Hoorn
18:00 – 20:00 BBQ met live muziek
20:00 – 23:00 Feest met DJ

Je wordt vanaf 17:00 uur ontvangen op de VIP-deck van Beachclub Kaap Hoorn. Met prachtig uitzicht over het meer, een privĂ© terras en live muziek van de band REmake. En de zomerse cocktail niet te vergeten, het is tenslotte ons jubileumfeest. Vanaf 18:00 steken we de BBQ aan en kun je hiervan genieten. Eventuele dieetwensen horen wij graag en mag je bij je aanmelding doorgeven. Gedurende de middag en avond staat er een photobooth op het VIP-deck, waar we alle leuke momenten mee vast kunnen leggen. De foto’s worden gelijk geprint en kun je meenemen, maar op aanvraag sturen we je ze ook graag toe. Om 20:00 is het 2JOIN haar beurt om er een leuk feestje van te maken.

Dresscode

A little touch of gold. We vieren tenslotte dat we al tien jaren Gouden Krachten detacheren.

Locatie

Beachclub Kaap Hoorn
Kaapse Baan 1
9752 XP Haren

Parkeren kan voor de beachclub, hier is genoeg parkeergelegenheid.

Aanmelden Jubileumfeest