Academy

Or-Quest creëert een plek waar gelijkgestemden met elkaar kunnen sparren, zowel zakelijk als privé. Dit doen wij onder andere door de Or-Quest Academy. Hier kun je als Gouden Kracht naar behoefte leren en kennisdelen, zodat je altijd voorop loopt in jouw vakgebied.

Trainingen

Elk jaar bieden wij verschillende trainingen en workshops aan. Zowel op persoonlijk- als op technisch vlak om je soft- als hardskills te verbeteren of verbreden. Het aanbod van de trainingen en workshops wordt afgestemd op basis van de behoeften en ontwikkelingen in de markt. Als Gouden Kracht kun jij je hier gratis voor aanmelden. Ben je nog niet bij ons in dienst? Dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

Daarnaast kun jij als Gouden Kracht opleidingen volgen in overleg met onze Talentcoach, Wendy van IJs. En kun je deelnemen aan onze seminars!

Trainingen

Events

Naast ontwikkeling vinden wij ontspanning en gezelligheid ook belangrijk. Daarom organiseren wij jaarlijks een zomerBBQ en de welbekende Kerstbomenborrel, waar alle Gouden Krachten en opdrachtgevers welkom zijn. En niet te vergeten dit jaar: ons 10-jarig jubileum feest!

Events