Aan de slag bij Winel

Bij onze opdrachtgever Winel draait het om zowel het ontwikkelen als het produceren van de meest geavanceerde en moderne maritieme oplossingen in de internationale maritieme industrie om  veiligheid en comfort op zee te kunnen garanderen. Dit doen zij voor allerlei verschillende sectoren binnen de industrie. Denk hierbij aan de meest luxe jachten, commerciële scheepsbouw en marine projecten. Hiervoor bieden zij een breed scala aan deuren, luiken, tankontluchtingssystemen, platforms, passerelles en andere op maat gemaakte producten.

Op de werkvloer hangt een informele sfeer waar hard wordt gewerkt om het gewenste resultaat te behalen. “Een gezellige nuchtere en hardwerkende doorzetter is wat een echte wineller omschrijft.”

 

 

Een fijne werksfeer

Zo vertelt Ake, directeur van Winel: “Een platte organisatie waar je buiten de lijntjes mag kleuren en niet te veel in kaders hoeft te denken is wat ons bedrijf typeert. Op de werkvloer heerst een ontspannen sfeer waar plek is voor ieders kwaliteiten en ideeën. Bij ons hoor je erbij zodra je waarde toevoegt.”

Winel: een familiebedrijf

“Het familiebedrijf bestaat al sinds 1956. Het is opgericht door Wim en Nel, vandaar de naam Winel. Het begon erg klein met een minimaal aanbod. Door onze producten steeds verder te ontwikkelen en innoveren kunnen wij als bedrijf blijven groeien en vraag en aanbod blijven verbinden. Winel behoort wereldwijd tot de meest gerenommeerde en toonaangevende toeleveranciers in de maritieme sector.”

Afwisselende en uitdagende functies bij Winel

Bij Winel zijn ze altijd op zoek naar krachten die hun team komen versterken. Deze functies lopen erg uiteen zo kun je aan de slag als assistent projectmanager, (internationaal) monteur, commercieel medewerker of hoofd tekenkamer. Er is plek voor iedereen die een bijdrage wil leveren aan deze mooie organisatie.

 

Via Or-Quest kunnen wij jou onder de aandacht brengen bij Winel en koppelen aan de voor jou meest geschikte functie. Zie jij jezelf al meewerken aan de mooiste maritieme projecten? Neem dan snel contact met ons op en wie weet kun jij jezelf binnenkort een echte Wineller noemen.

Wat gebeurt er na jouw sollicitatie bij Or-Quest?

Jouw Gouden Toekomst

Persoonlijke kennismaking

Naar aanleiding van je sollicitatie word je door een van onze consultants uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertel jij ons wat je precies zoekt en wat je ambities zijn. Vervolgens gaan wij voor jou op zoek naar de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.