10-jarig jubileum

Eureka!

2020: het jaar dat Or-Quest 10 jaar bestaat en wij ons 10-jarig jubileum mogen vieren! 10 jaar geleden zag de organisatie er heel anders uit. Van zolderkamer tot een volwaardige onderneming, met een vestiging in Drachten, Zwolle en Delfzijl. Ook Jelmer Spijksma is in de afgelopen jaren een klein beetje veranderd 😉 Maar zijn missie niet: talenten ontwikkelen. Deze kans zag en greep hij in 2010.

10-jarig jubileum: 10 jaar terug in de tijd

Eigenaar en oprichter van Or-Quest, Jelmer Spijksma, had tijdens zijn studie al allerlei kleine ondernemingen. Van huis uit kreeg hij al veel mee over de ondernemerswereld. Een echt ondernemersgezin die van aanpakken houdt. Hoe het allemaal begon? Je leest het hier!

10-jarig jubileum: 10 feiten over Or-Quest

In tien jaar tijd heeft Or-Quest allerlei ontwikkeling doorgemaakt. Van Drachten, naar Zwolle en nu ook naar Delfzijl. Van kleine kennissessies, naar volwaardige seminars. En van een aantal Gouden Krachten en opdrachtgevers, naar een enorm netwerk in het noorden en midden van Nederland. Te veel ontwikkelingen om allemaal op te noemen, maar wij vertellen je graag de 10 relevantste feiten over Or-Quest. Meer weten over onze kantoren, bepaalde projecten of ons jubileumfeest? Je leest het hier!

10-jarig jubileumfeest van Or-Quest

Een feest voor jong en oud. Voor alle Gouden Krachten, ook al ben je niet meer in dienst bij Or-Quest. Voor alle opdrachtgevers en andere relaties van Or-Quest. En voor alle huidige en oud-werknemers van Or-Quest. Een feest waar wij zeer naar uitkijken, dus reserveer deze datum alvast in je agenda: vrijdag 11 september (onder voorbehoud vanwege het coronavirus). Lees hier meer over ons jubileumfeest.